Hyvää isänpäivää sanat kun kuulee aamulla oman lapsen suusta niin onhan se ihana tunne. Mulle isyys on aina ollut tärkeintä maailmassa, huomasin jo nuorena miehen alkuna että haluan olla isä joku päivä. No isä musta sitten tuli vuonna 1999 ihanalle tyttärelle mun ollessa 23v 5kk vanha.
Mun tyttärellä oli niin kiire maailmaan että hän päätti tulla 5 viikkoa etuajassa ja kotona ei ollut valmiina muuta kuin pinna sänky.
Siinä oli sitten isänä olemisen ensimmäinen haaste, mennä lasten tavara kauppaan ostamaan kaikki mitä tarvitaan.
Menin Kehä III varrella johonkin lasten tarvike kauppaan sisälle ja ajattelin et mitähän tästä tulee!? Onneksi myyjä saapui luokseni hyvin nopeasti ja kysyi miten voin auttaa…siinä olin tovin hiljaa ja sanoin : Tarvin kaiken muun paitsi pinna sängyn. Kaikki löyty ja varmaan vähän ylimääräistäkin, kokemuksena näin jälkeenpäin tämä oli hyvä alku isyydelle 😅👊

Mä ja mun eka prinsessa vuonna 1999

Tätä isänpäivää mä lähdin viettämään Ruotsiin missä mun 8 & 13v pojat asuu. Majoituskin järjestyi kivasti tänne poikien kotiin kun heidän äiti on työ matkalla Tukholmassa.
Tämä pitkä isänpäivä vkl on ollut niin ihana kun olen päässyt viemään poikia skeittaan, käsipallo, koripallo ja salibandy treeneihin ja lauantaina molemmilla pojilla oli vielä pelit omissa lajeissaan.

 


Ollaan myös päästy tekemään poikien aamupala mistä on tullut meidän perinne, joka viikonloppu aina tehdään paistettuja kananmunia, pekonia ja paahtoleipiä marmelaadilla. Istutaan rauhassa keittiön pöydän ääressä ja höpötellään kivoja.


Toinen perinne mikä tulee mun omasta lapsuudesta on syödä grilli kylkeä eli ”Ribsejä” maidon kera, mä söin näitä mun isän kanssa aina sen jälkeen kun käytiin pelaan lätkää tai urheileen. Tämä on ollut mun ihanin muisto lapsuudesta ja tästä on myös tullut tärkeä pikku juttu mun omien poikien kanssa.


Vaikka eihän tämä mun tilanne isänä olemisesta ole sellainen kuin aina haaveilin, lapsia on Suomessa ja Ruotsissa. Syyllisyyden tunnetta tunnen päivittäin vaikka eihän se tätä asiaa miksikään muuta, haluan olla jokaiselle lapselleni tasapuolisesti hyvä isä vaikka me ei nähdäkään joka päivä.
Aina mua jännittää kun nähdään pitkän tauon jälkeen että saanko yhtä lämpimän halauksen kuin enne ja sanooko he takas kun sanon että rakastan sua.
Tällä kertaa mun vanhin poika sanoi mulle autossa ihan keskustelun lomassa että Iskä mä rakastan sua yli kaiken ❤️ …. Jos teini ikäinen poika sanoo noin isälle niin kai mä oon jotain tehnyt oikein. Onnen kyyneleet täyty hieraista pois poskeltani samalla kun sydän pyörähti ympäri ☺️😍

Isyys on parasta mitä tiedän ja olen ylpeä mun neljästä ihanasta lapsesta, ilman heitä mun elämä olis aika tyhjä. Rakastan teitä yli kaiken 👧👧👦👦❤️❤️❤️❤️

Hannes

Kommentoi