Kiitollinen menneisyydestä tai ylipäätänsä kiitollinen asioista mitä on tapahtunut omassa elämässä, tulee väkisinkin mieleen näinä hyvinä aikoina kun huomaan kuinka paljon arvostan tätä hetkeä.
Melkein viisi vuotta sitten mä makasin sängyssä ja ajattelin että mun elämästä ei enään tule yhtään mitään, kaikki mitä silloin tein tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta ja hymyileminenkin on todella työlästä. En löytänyt mitään positiivista asiaa mistään, joskus naurahdin mun muksun hauskalle jutulle mut siinä se tais olla.


Näitä asioita kun nyt mietin niin olen todella kiitollinen että en antanut periksi ja jaksoin pitää kiinni siitä viimeisestä uskosta positiiviseen ja onnelliseen aikaan tulevaisuudessa. Tämä viiden vuoden rupeama on ollut raskain ja opettavin ajanjakso mun koko elämässä, olen oppinut arvostamaan pieniä asioita elämässä, niitä mitä silloin kun oli vauhti päällä en edes huomannut.
Elämähän muokkaa meitä kokoajan niillä sen antamilla kokemuksilla, on ne sitten positiivisia tai negatiivisia asioita. Mutta haastavinta näissä on et miten sä osaat käsitellä asiat !?

Mä olen oppinut tässä matkan varrella tietyn tyylin käsitellä näitä negatiivisia asioita,  mä pyrin aina löytämään edes yhden positiivisen asian tästä negatiivisesta hetkestä. Tämä voi kuulostaa hullulta mutta niitä löytyy jokapaikasta ja kun opettelet ajatusmaailman siihen niin vaikeitten hetkien käsittely on aika vaivatonta koska kaikki asiat aina selviää kun sitä oikeesti haluaa 😊

Ja sitten kun tapahtuu jotain oikein positiivista niin ensimmäinen reaktio on yleensä että voi kamala jos tämä tunne tai hetki ei kestä ja taas ollaan lähtöpisteessä. Muistan hyvin tämän ajatusmaailman kun makasin siellä sängyn pohjalla ja olin melkein luovuttanut. Mutta siitä kannattaa nauttia ja uskaltaa näyttää sekä tuntemattomille ja ystäville leveällä hymyllä koska se tarttuu ja siitä tulee huikee olotila 😃👋❤️


Kaiken tämän olen oppinut omista kokemuksista elämässä ja siitä että osaan olla kiitollinen joka ikisestä asiasta mitä mulle on tapahtunut, enkä myöskään ole jäänyt voivottelemaan menneeseen koska sille ei voi tehdä yhtään mitään.

 

”Usko tulevaan, Kiitollinen kaikesta & Anteeksi antaminen”

 

Näillä kolmella pääsee pitkälle jos oikein haluaa…

 

Hannes

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*