Tämä on ollut kyllä vauhdikas, tapahtumarikas ja ennenkaikkea hauska viikko. Oon jo pitkään kaivannut muutakin tekemistä ja sisältöä mun elämään kuin treeniä ja töitä. No nythän sitä tulee ihan itsestään, kun oon löytänyt rinnalle ihanan ja hauskan kaunottaren.


Täytyy kyllä myöntää että en ole koskaan aikaisemmin kokenut vastaava hyvää energiaa elämässäni kuin nyt, ja eikä ainoastaan omalla kohdallani, vaan kun huomaa että ystävilläkin on hyvä olla, niin onhan se hieno fiilis.
Alkuviikosta meillä oli vapaapäivä yhdessä, mikä vierähti mukavasti yhteistreenillä, hyvällä ruualla, kahvihetkellä kauppahallissa ja illalla pari hauskaa leffaa sängyssä makoillen.

Loppuviikosta perjantaina yllätin Netan viemällä hänet katsomaan Sami Herdberg on ICE showta jäähallille, missä päästiin kokeilemaan nauruhermoja. Meillä on kyllä hyvin samanlainen huumori, ja se myös näkyi kun naurettiin koko show alusta loppuun. Ja tätä naurua on jatkunut koko viikonlopun kun Sami Hedbergin vitsit tulee esille jokapaikassa minne vaan mennäänkin.

Lauantaina mentiin sitten Tampereelle pikkujouluihin, ja majoituspaikkana oli mun äidin koti, eli Netta tapasi äidin eka kertaa. No jännitysjäähän siinä heti suli, kun Netta toi mun äidille kukkia ja joulusuklaata. Ja vastaavasti mun äiti oli kutonut meille samanhenkiset villasukat, niin se oli sit siinä. Mä en saanut enään puheenvuoroa, vaan kuuntelin sujuvasti kaikki maailman juorut, mutta oli kiva ja helpottunut olo että heillä natsas heti. Vaikka en mä sitä yhtään epäillytkään.


Pikkujoulut vietettiin Hotelli Tornissa, missä oli melkein kolmesataa vierasta ympäri suomea ja tunnelma sen mukainen. Paljon ruokaa, juomaa ja ennenkaikkea naurua huikeella fiiliksellä, meidän ilta päättyi puolenyön aikaa hauskaan taxi kyytiin missä oli aika levoton kuski. Sopi meille oikein hyvin… 😅


Ennen sunnuntain kotimatkaa käytiin vielä kahvilla Moro kahvilassa missä on aika makeet näkymät Tampereen yli.

”Pienistä asioista tulee aina isoja”

Hannes

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*